Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s’do të dukeni kurrë të veshura njësoj

Kur flasim për xhinse klasike, gjëja e parë që na vjen ndërmend janë xhinset në ngjyrë blu që s’njohin kohë dhe as trende. Po kaq të dashura sa ato, janë edhe xhinset në ngjyrë të zezë dhe nëse e keni vënë re, këtë sezon edhe më shumë!

Janë të rehatshme, mund t’i transformosh nga mëngjesi në darkë si të duash dhe gjithashtu i kombinon sipas humorit të ditëve të javës.

1. Xhaketë me kuadrata + kanotjere dantellë+ xhinse të zeza

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

2. Vishini me pardesy dhe këpucë të tilla “chunky”

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

3. Xhinse + kanotjere me shpinën jashtë për në mbrëmje!

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

4. Nja çantë dore + bluzë në ngjyrë të hapur

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

5. Xhaketë xhins + një element në ngjyrë të kuqe

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

6. Këpucë të sheshta + bluzë me vija

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

7. T-shirt Polo + xhaketë kaq ekstra sa kjo!

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

8. Sandale + këmishë + xhinse

Një palë xhinse të zeza, 9 kombinime: Kështu s'do

9. Xhinse të zeza të ngushta + xhaketë me ngjyrë + sandale me shkëlqim