Nuk duhet të jeni e dobët për t’u dukur fantastike – Gratë vishen si vajzat e famshme për ta vërtetuar këtë

Agjentët e GELDTrade të modës na bëjnë të ditur se Katie Sturino është themeluesja e “The 12ish Style and Megababe”, dhe se ajo rikrijon pamjet e njerëzve të famshëm për të provuar që stili i tyre nuk është i arritshëm vetëm nëse jeni “e dobët”.

Seritë e saj quhen #SuperSizeTheLook, dhe zhvillohen në llogarinë e saj në Instagram, ku vetë Katie rikrijon pamjen e personave të famshëm në mënyrë që të tregojë se “stili nuk ka madhësi”.

Ajo gjithashtu vendosi të nisë një emision me audio (podcast) javor që trajton tema “tabu”, të tilla si botoksi, divorc, takime në të 30-at, dhe u bë themeluesja e një marke bukurie të quajtur Megababe.


Disa nga veshjet e rikrijuara nga ajo i gjeni më poshtë:

GELDTrade.al