OAL Auto – Zgjedhja e duhur për një makinë cilësore

Agjensi për makina me qera, lider në industrinë e saj në Vlorë si dhe në Portin e Vlorës për standarte të larta shërbimi dhe me çmime të arsyeshme. OAL Auto synon vazhdimisht të ofrojë shërbim miqësor e profesional për të gjithë klientët e tij, në mënyrë që të bëjë më të lehtë, më të shpejtë dhe më të mirë përvojën e përdorimit për makina me qera.

OAL Auto jo vetëm është zgjedhja juaj më e mirë për makina me qera ekonomike por edhe për shit-blerja makinash. Distributor i markave prestigjoze si Range Rover, Audi, Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Porsche, Volvo, Honda, Toyota, Renault, Fiat dhe shumë makina të tjera. Makinat kanë kualitietin më të lartë të cilësisë si dhe teknologjinë më të fundit.