Pastiçeri Ansa-3, vendi ideal për ëmbëlsira tradicionale

E themeluar si një biznes i  marketingut të ushqimit, Ansa-3 aktualisht operon në fushën e llokumeve, produkt që kërkon vëmendje të veçantë, në objektin e saj modern të ndërtimit dhe prodhimit.

Përveç kësaj, fruta të thata, Pişmaniye, varietete dragee, çokollatë, varietete karamele për pushime, varietete karamele të buta, Pestil, Köme dhe shumë shije të tjera lokale dhe tradicionale, të cilat janë blerë nga dora e parë dhe janë shitës me shumicë.

Për më shumë informacion mund t’i vizitoni në dyqanin e tyre në rrugën Industriale, Pogradec.