Per tu dukur gjithmonë stil mjaftojnë vetëm keto këshilla

Doni të dukeni gjithmonë me stil? Sekreti qëndron te gjërat e vogla. Ndiqni këshillat e mëposhtme për t’i bërë rrobat e tyre të përshtaten më mirë.

Vishuni sipas moshës

Ajo që ju pëlqen ndryshon me kalimin e kohës. Fundet e shkurtra që dukeshin të shkëlqyera në adoleshencë dhe në të 20-at nuk duken dhe aq mirë në të 40-at.

Vishni rroba të përmasave të duhura

Një veshje që nuk përshtatet mirë në trup mund të shkatërrojë dhe bukurinë e saj. Ne të gjithë kemi forma dhe madhësi të ndryshme ndaj është e rëndësishme që të zgjedhim rrobat që përshtaten më mirë.

Përdorni një rrip të përshtatshëm

Një rrip i hollë klasik është një zgjedhje e mirë për një kombinim biznesi. Për femrat, ato mund të jenë metalike ose të përputhen me ngjyrën e rrobave. Rripat më të trashë janë një zgjedhje e mirë për fundjavë dhe festa.

Theksoni buzët ose sytë – kurrë të dyja

Grimi është si arti, por me disa rregulla. Në festa mund të bëni çfarë të doni, por kur bëhet fjalë për punën ose thjesht grimin e përditshëm – vetëm një gjë duhet theksuar. Nëse shkoni me buzëkuq të çelur ose të errët, mbajini sytë dhe faqet të shndritshme. Nëse sytë janë ato që dëshironi të theksoni, zgjidhni një nuancë natyrale në buzë. Kur bëhet fjalë për grimin, mbani mend, më pak është gjithmonë më shumë.

Zgjidhni veshje në përputhje me kohën

Kur është ftohtë, mos zgjidhni një veshje që nuk ka të bëjë fare me stinën. Pëlhurat duhet të përputhen me motin.

Shmangni shumë modele

Ka një arsye pse shumë printe të ndryshme zakonisht shihen vetëm në pasarela dhe në tapetin e kuq. Moda e pazakontë nuk lejon veshjen normale, dhe gjithashtu, ne nuk kemi të gjithë trupin e një modeleje që mund të dukemi mirë me çdo veshje.

Mëngët deri te kyçet

Një veshje e papërshtatshme, sado e shtrenjtë apo e punuar mirë, nuk do t’ju ndihmojë të dukeni mirë. Kjo vjen për meshkujt me kostume dhe xhaketa zyrtare si dhe për femrat që përdorin pantallonat dhe fustane.