Pjesë Këmbimi Auto Salataj shpk – pjesë cilësore për makinat tuaja

Pjesë Këmbimi Auto Salataj shpk është një kompani e cila operon në sektorin e pjesëve të këmbimit për automjete. Shumëllojshmëria e artikujve cilësorë dhe të garantuar e bën kompaninë Salataj shpk, lider në treg.

Kjo rritje e qëndrueshme gjatë këtyre viteve tregon më së miri besimin e krijuar nga klientët për të cilët kujdesen gjithnjë që tju ofrojnë një shërbim tepër cilësor. Personeli i kualifikuar bën gjithçka që tiu sigurojë klientëve, asistencë teknike profesionale.

Filozofia e kompanisë është e bazuar në Eksperiencë Cilësi dhe Cmim Konkurues. Kujdesi për të siguruar gjithnjë rezultatet e kërkuara, bën që klientët të kenë besim për të ardhmen. Për më shumë informacion, mund ti kontaktoni në numrin e telefonit: 0692251808 ose mund ti vizitoni në dyqanin e tyre në adresën: Rruga Fiqiri Muka (pranë shkollës Industriale), Vlorë .