Pogradeci ndez dritat e pemës së vitit të ri 2024

Pogradeci ka ndezur sonte dritat e pemës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Qyteti është stolisur me drita shumëngjyrëshe ndërsa qindra qytetarë kanë dalë të shijojnë zbukurimet.

Edhe këtë fundvit, Pogradeci do të mirëpresë tursitë dhe vendas që do të festojën  festat e fundvitit në këtë qytet piktoresk.

Në çdo cep të këtij qyteti është zbukuruar me drita, duke i dhënë atmosferën e duhur për festat