Produktet e së ardhmes, që do të ‘zhdukin’ shumë zakone nga rutina jonë

Rreth 20 vjet më parë, bota u hipnotizua nga koncepti i Bluetooth. Dhe sot, ju mund ta lidhni smartphone-in tuaj me shumë gjëra, madje edhe dolli. Është e vështirë të imagjinohet një botë ku robotët do të pikturojnë thonjtë tanë dhe rrobat thjesht do të pastrojnë vetveten, por ky realitet nuk është aq i largët. Bright Side liston disa shpikje futuristike që mund të zëvendësojnë shumë nga objektet e zakonshme që përdorim sot.

  1. Dritaret me xhama që ndërrojnë ngjyrë dhe prodhojnë energji
  2. Shtrati ‘smart’, që ju ofron një sërë opsionesh
  3. Një robot infermier, që kujdeset për shëndetin tuaj
  4. Dyer që skanojën barkodet
  5. ‘Live you’ që aktualisht funksionon në Google, mund të ketë shumë opsione të reja që do t’ju ndihmojnë të orientoheni më mirë drejt vendodhjes që kërkoni
  6. Dyert ‘e zgjuara’ që komunikojnë me celularin tuaj
  7. Syzet që lidhen me celularin dhe ju mund të shihni pothuajse çdo gjë që shihni dhe në ekranin e telefonit
  8. “Nailbot”, estetisti i ardhshëm që do të kujdeset për thonjtë tuaj