Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë të veshim?

I ftohti ndonjëherë është i padurueshëm, por mund të jetë dyfish i tillë nëse nuk përballohet me stil! Çfarë duam të themi me këtë? Që dimri dhe rrobat e trasha s’ju pengojnë për t’u dukur bukur, përkundrazi mund të dukeni të tillë pa shumë mundime, kohë dhe para.

Çfarë të veshim?

Një xhup si ky! Mund të vishni çfarë të doni poshtë tij.

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë

Pantallona lëkure

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë

Një jelek për ta ndryshuar komplet lojën e veshjes

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë

Këmisha me kuadrata

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë

Një shall i madh i trashë

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë

Çizmet chunky më në modë se kurrë

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë

Mos hiqni dorë nga body-it!

Që ta përballojmë të ftohtin me stil: Çfarë