Qindra e mijëra dollarë: 16 prej fustaneve më të shtrenjta që vajzat e famshme kanë veshur!

Agjentët e GELDTrade të modës shprehen se puna e detajuar dhe unike e stilistëve, për të bërë fustane të veçanta, sigurisht që kushton.

Megjithatë, të famshmit nuk paguajnë për këto fustane. Madje ata paguhen që t’i veshin ato.

Sekreti prapa kësaj është shumë i thjeshtë: Personalitetet e medias veprojnë si ambasadorë të markave dhe ndihmojnë për të rritur ndërgjegjësimin e markës.

Kjo punë e vështirë dhe promovimi, padyshim që japin shpagim, dhe disa nga fustanet bëhen aq të popullarizuara saqë më vonë dalin në ankand për një çmim më të lartë se origjinali, shkruan Anabel.

Më poshtë, gjeni disa prej fustaneve më të shtrenjtë të veshur ndonjëherë:

Marilyn Monroe — $4.6 milionë

Jennifer Lawrence — $4 milionë

Nicole Kidman — $2 milionë

Audrey Hepburn — $807,000

Paris Hilton —$270,000

Cate Blanchett — $200,000

Lupita Nyong’o — $150,000

Charlotte Rampling — $125,000

Princesha Diana — $110,000

Kate Winslet — $100,000

 Charlize Theron — $90,000

Anne Hathaway — $80,000

Alicia Vikander — $80,000

Saoirse Ronan — $60,000

Sandra Bullock — $40,000

Rachel McAdams — $30,000

GELDTrade.al