REKLAMO BIZNESIN FALAS!

Reklamo Biznesin Tënd Falas!

Kjo është nisma jonë në mbështetje të biznesit vendas.

Duke u nisur nga vështirësitë që biznesi vendas kaloi përgjatë vitit të fundit, GELDTrade.al i ofron cdo biznesi, marketingun dhe publicitetin , FALAS për 1 muaj.

Kjo nismë i ofron  çdo biznesi mundësinë e nevojshme për tu njohur në rrjetet sociale  si dhe të ndihmojë turistët, vendas apo të huaj ta kenë sa më të lehtë të orientohen drejt kërkesave te tyre.

Shqipëria, ditët e fundit, është bërë qendra e vëmendjes nga disa media të njohura të vendeve Europiane dhe kurioziteti për ta vizituar është rritur.

Klikimet në rrjetet sociale dhe informacionet nga operatorët turistik tregojnë që është rritur interesi për të vizituar vendin tonë, prandaj nëse dëshiron që të reklamosh biznesin FALAS për 1 muaj , mjafton që të klikosh linkun https://geldtradeal-8xyxvflpdo.live-website.com/regjistrohu/,plotëso të gjitha fushat me kujdes dhe stafi i marketingut do t’ju kontaktoj për të realizuar sa më shpejt reklamimin e biznesit tuaj.