Rikthehet Volkwagen e-Up elektrik

Prodhuesi gjerman i veturave Volkswagen, sërish po ua ofron blerësve veturën e saj më të vogël elektrike – pasi që në fund të vitit 2020 pati ndalur shitjen.

Gjiganti gjerman në fund të vitit 2020 pati ndalë pranimin e porosive për këtë model, por vazhdoi ta prodhojë edhe gjatë vitit të kaluar për të përmbushur obligimet për blerësit që më herët i kishin porositur veturat.

Tani Volkswagen ka vendosur që veturën e vogël elektrike sërish ta ofroj për blerësit në Gjermani dhe mbarë Evropë.