Sa i sherben faqa e internetit biznesit tuaj?

Shpesh here ne kemi pare biznese qe mund te kene nje faqe interneti dhe ne na lind pyetja per cfare i sherben ajo? Ne kete artikull sot do kujdesemi qe te bejme nje analize per benefitet qe te sjelle nje website. Por do te shikojme gjithashtu edhe rastet kur faqet e internetit nuk i sherbejne biznesit por ndodh e kunderta. Kete analize ne do ta ndertojme ne tre pika kyce

Cilat jane benefitet qe na sjell nje website.

Nje website apo sic quhet ndryshe faqe interneti eshte nje kanal komunikimi. Mes biznesit tone dhe klienteve qe ne synojme te arrijme. Website ne vetevete pervec sherbimeve te komunikimit mund te ndertohet per te kryer edhe qellime funksionale. Disa nga keto benefite mund te jene. Menaxhimi i porosive, menaxhimi i stockut, automatizimi i procesit te shitje, mbajtja dhe analizimi i te dhenave etj. Benefite te tjera qe vijne nga nje website profesional jane brand awareness, mundesi per te prezantuar biznesin ne menyre dinjitoze etj.

Kur fillon faqa e internetit ti sherbeje biznesit?

Ashtu si nje biznes fizik edhe faqa e internetit kalon ne disa etapa. Ne menyre qe faqa te filloje te gjeneroje te ardhura/leads per biznesin tuaj. Ne fillimisht duhet te ofrojme dicka qe klienteve tane i nevojiten. Pasi ne jemi kujdesur qe ti ofrojme nje website modern, responsive dhe te sigurte per klientet tane ne duhet te kujdesemi qe ato te kene qasje ne webin tone. Kjo faze konkretisht konsiston ne marketimin e faqes apo optimizin per nje renditje sa me te mire ne motoret e kerkimit. Pas kesaj faze ne duhet te kujdesemi qe keto vizitore te kthehen ne klient apo leads per biznesin tone. Pikerisht ne kete faze website ka nisur ti sherbej realisht biznesit?

Faqa juaj nuk po ju sherben, cfare duhet te ndryshoni?

Ne boten e internetit te gjithe nisim si te barabarte. Por menyra se si ne e diferencojme veten nga konkurentet tane ben ndryshimin. Per te pasur sukses ne fushen e internetit ne duhet qe te kemi nje faqe intereaktive qe i pergjigjet nevojave te klienteve por jo vetem. Ajo duhet te jete e aksesueshme nga robotet. Te cilet shpesh here bejne edhe vlersimin e faqes tuaj duke specifikuar edhe pozicionimin ne motoret e kerkimit si psh Google. Nese faqa juaj nuk po ju sherben ne rekomandojme te na kontaktoni ne. Se bashku do bejme nje analize te detajuar se cfare ndryshimesh mund te realizojm (Analiza ofrohet falas). Gjithashtu ju duhet te keni parasyshe qe cdo website kerkon pune dhe perkushtim para se te gjeneroj te ardhura per biznesin tuaj.