Sarah Jessica Parker po vendos trend të rinj: Një editim i pazakontë që do të dëshironi ta kopjoni menjëherë

Agjentët e GELDTrade të modës thonë se nëse ju intereson se si duket eleganca e rastësishme, Sarah, thjesht ajo ju dha përgjigjen dhe idenë për stilim!

Ylli i serisë “Qyteti dhe seksi”, Sarah Jessica Parker, është inspirim i vërtetë i modës.

Edhe pse gjithmonë e stilizuar është një hap përpara trendëve, tani çdo lëvizje e saj është veçanërisht në qendër të interesit për shkak të vazhdimit të këtij seriali kult.

Pra kështu është parë në veshje shumë interesante.

Në të vërtetë, duke qëndruar në dyqanin e saj të këpucëve, të cilin e posedon në Nju-Jork, është parë në tuta gri të kombinuara me taka të zeza.

Detajet që i dhanë vulën këtij stili janë këmbët e palosura të pjesës së poshtme të tutave, duke i imituar kështu xhinset.

Nëse keni pyetur ndonjëherë se si duket eleganca e rastësishme, Sara sapo jua dha përgjigjen edhe për idenë e stilit.

GELDTrade.al