Si mund ta ktheni logon e vjetër të Twitterit?

Emërtimi Twitter tashmë nuk ekziston. Trashëgimia e rrjetit social ka shkuar në histori me një vendim të Elon Muskut. Ky i fundit ka vendosur që rrjetit social t’ia ndryshojë karakterin dhe ta riemërtojë X.

Por, për fat të mirë pronarët e iPhone, Apple ka ofruar një mundësi që të zgjidhni manualisht pamjen e të gjitha aplikacioneve tuaja që nga viti 2018. Më poshtë është mënyra se si mund të zëvendësoni logon e zezë X me zogun e kaltër të Twitter.

Hapi 1: Hapni aplikacionin Shortcuts në iPhone tuaj

Hapi 2: Prekni simbolin + në këndin e sipërm djathtas

Hapi 3: Prekni opsionin që thotë “Hap aplikacionin

Hapi 4: Prekni fjalën “App” në fushën e hapur në krye të ekranit

Hapi 5: Gjeni X (ose Twitter) në listën e aplikacioneve që shfaqet dhe trokitni lehtë për të zgjedhur

Hapi 6: Prekni shigjetën e vogël “poshtë” pranë Hapni aplikacionin në krye, më pas Shto në ekranin bazë

Hapi 7: Tani shtoni ikonën dhe emrin tuaj të zgjedhur

Hapi 8: Zhvendoseni aplikacionin X në një dosje dhe zëvendësojeni atë me shkurtoren tuaj të personalizuar

Po, do t’ju duhet ende aplikacioni X diku në telefonin tuaj nëse dëshironi ta përdorni.