Si të dekoroni një kuzhinë të vogël në formë U?

Edhe pse është kompakte, kuzhina e vogël në formë U meriton një zbukurim të këndshëm. Disa prekje të freskisë dhe gëzimit do të mjaftojnë në mënyrë perfekte! Filloni duke zgjedhur stilin e dhomës. Një dekor modern skandinav ose fshatar do t’i përshtatet në mënyrë të përkryer hapësirës me madhësi modeste. Preferoni ngjyra të lehta dhe natyrore të cilat do ta zmadhojnë atë vizualisht.

Mos ngurroni të shtoni disa prekje me ngjyra të ndritshme për të aktivizuar ansamblin monokrom. Veshja e një muri me letër-muri të modeluar është gjithashtu një ide e shkëlqyeshme për të gjallëruar kuzhinën dhe për t’i dhënë asaj karakter pa e ngatërruar atë. Disa tenxhere me bimë të gjelbërta për tu mirëmbajtur janë shtesa perfekte për të pastruar ajrin dhe për të marrë frymën e brendshme në natyrë.

Ndryshoni depon për t’i dhënë karakter kuzhinës tuaj të vogël në formë U

Mos ngurroni të shtoni ngjyrat për të krijuar kontraste interesante

Instaloni dollapët deri në tavan për të shfrytëzuar në maksimum muret