Si të lexoni mesazhe në Instagram pa u kuptuar

Mesazhet që vijnë në Messenger dhe Instagram shumë herë ne nuk duam t’i hapim ato në mënyrë që të mos duket se i kemi lexuar dhe injoruar dërguesin (ose mund të dëshirojmë).

Mund të themi se ish-i juaj po ju shqetëson, mund të jeni kurioz ta lexoni por nuk doni t’i jepni asnjë vazhdim bisedës. E megjithatë, në rast se po pyesni veten, ka mënyra për të hapur DM pa u dukur se e keni bërë këtë.

Mënyrat e thjeshta

Nëse një njoftim shfaqet në ekran dhe mesazhi është shumë i vogël, mund ta lexoni rehat. Nëse jo, ekziston një mënyrë tjetër e thjeshtë, në varësi të faktit nëse keni një iPhone ose Android.

Nëse keni një iPhone, shkoni te njoftimet në ekran dhe mbani shtypur. Kjo nuk e hap mesazhin, por ju e lexoni atë normalisht. E njëjta gjë me Android. Shtypni shigjetën poshtë pranë sinjalizimit.

Mënyra tjetër është të kufizoni dërguesin paraprakisht. Kështu që nuk keni nevojë ta anuloni ose ta bllokoni atë. Thjesht kufizoni ndërveprimin mes jush dhe mesazhet shkojnë te kërkesat, kështu që nuk shfaqet kur i futni dhe i lexoni