Skema kombëtare e mbështetjes për fermerët – Shtyhen afatet e aplikimeve

Ministrja e Bujqësisë, Frida Krifca njofton se afati i aplikimeve për Skemën Kombëtare të Mbështetjes në Bujqësi do të shtyhet me 5 ditë, deri në datën 30 mars 2002.

Sipas informacionit të publikuar të gjithë të interesuarit mund të marrin informacionin e nevojshëm përmes faqes zyrtare www.azhbr.gov.al si dhe në Agropika ose zyrat e AREB.