Smartfonët e palosshëm liderët e tregut

Smartfonët me ekran të palosshëm synojnë të jenë ndër liderët e tregut vitin e ardhshëm.

Konfirmimi vjen nga Kina, ku markat kryesore të telefonisë po përgatiten të prezantojnë telefonat e palosshëm. Një imazh i shpërndarë në profilet Weibo dhe Twitter të kompanisë , e cila u nda nga Huawei në 2020, zbulon dizajnin e pajisjes, e cila përfiton nga një menteshë qendrore midis dy gjysmave të ekranit.

Postimi i Weibo thekson se smartfoni i palosshëm është gati, megjithëse ende nuk është shpallur data e shitjes apo çmimi. Pak surpriza nga pikëpamja e dizajnit, i njëjti mekanizëm hapjeje të Samsung Galaxy Fold Z3 si një libër.

Megjithatë, mungesa e vazhdueshme e çipave ngre pyetje të mëdha në lidhje me disponueshmërinë aktuale të procesorëve, kryesisht për sektorin e telefonisë celulare. Sipas një informacioni të fundit nga faqja e internetit 9To5Mac, Apple ka humbur tashmë gjashtë miliardë dollarë për shkak të krizës.