Specifikat e Google Pixel 7 tregojnë përmirësimet në krahasim me Pixel 6

Tani që ne e dimë saktësisht datën se kur do të dalin detajet e plota për Pixel 7 dhe 7 Pro, që ka shumë të ngjarë të vendosen për para-porosi, si dhe kur mund të fillojnë të dërgohen dhe për shumë çka tjetër, gjithçka çfarë ka mbetur për t’u zbuluar përpara ngjarjes së 6 tetorit janë specifikimet e pajisjeve të ardhshme kryesore të Google.