Stile arredimi për ambjentet tuaja

Pavarësisht nëse jeni ne djeni apo nuk keni asnjë ide per sa i perket stileve te arredimit me poshte do te gjeni ide se si mund te kombinoni ngjyrat dhe materialet, siç janë idetë tradicionale të dizajnit të brendshëm, ndryshojnë nga dekori kalimtar, ne i kemi dhënë detyrë vetes që të krijojmë ndarjen përfundimtare të stileve të dizajnit të brendshëm, pasi që dizajnerët tanë të brendshëm Décor Aid dhe anëtarët e ekipit janë shpesh kërkohet të përcaktojë ndryshimet për klientët tanë.

Minimalist

Një nga stilet më moderne të dizajnit të brendshëm për t’u marrë parasysh, njerëzit shpesh priren të ngatërrojnë minimalizmin me një ftohtësi të ashpër dhe ashpërsi të pakëndshme – gjë që nuk është aspak rasti. Në fakt, ekziston edhe një dizajn i brendshëm minimal (minimalizëm i ngrohtë) që është plot hijeshi, elegancë e pastër.

Kur mendoni për trendet minimale të stileve të dizajnit të brendshëm, mendoni për një galeri arti moderne ose një muze, si një referencë me tërheqjen e tyre së bashku, qasjen për të mbushur një hapësirë me gjërat më të bukura të elementeve që akoma shfaqin një sens të gjallë të dramës, organike ose abstrakte.

Mendoni thjeshtësi, përsosje dhe një dorë të shkathët në komoditetin dhe funksionalitetin e përmbledhur. Theelësi këtu është të mbash dhoma të lira dhe të redaktuara mirë me trillime të shtypura dhe shtesa dekorimi që duhet t’i shërbejnë një qëllimi të dyfishtë.

Bashkëkohor
Megjithëse njerëzit shpesh kanë tendencë të ngatërrojnë stilet moderne të dizajnit të brendshëm me modelin bashkëkohor të brendshëm, ekziston një ndryshim midis të dyve që i bën ata unikë në vetvete.

Stili bashkëkohor është plotësisht i momentit ndërsa stilet moderne të dizajnit të brendshëm pothuajse mund të nënkuptojnë çdo gjë që mendon përpara nga të 50-ta deri në ato të hershme. Trendet bashkëkohore të stileve të dizajnit të brendshëm gjithashtu kanë më shumë liri pasi stili modern zakonisht fiksohen rreth katrorit dhe linjat grafike.

Tradicional
Kur bëhet fjalë për stilet e dizajnit të brendshëm, pothuajse gjithçka ka rrënjë në idetë tradicionale, dhe për arsye të mirë. Thënë kështu, ju mund të bëni model të stilit tradicional të gjitha ato vetë duke përfshirë pjesë që flasin për personalitetin dhe stilin e jetës tuaj ndërsa bëni një deklaratë.
Merrni dhomën më lart, sigurohuni që përmban një thellësi dhe shtresa, një divan tradicional i bezdisur ngjyrë bezhë, një qilim persian dhe karrige e nevojshme Louis VI, megjithatë, ajo që e veçon nga çdo dhomë tjetër tradicionale është ndeshja moderne e azhurnuar e dritës dhe biseda që fillon pjesë arti.