Tani të mendojmë për vjeshtën, 7 gjërat që na duhen “patjetër”!

Në fillimin e cdo sezoni, ka disa gjëra që konsiderohen “të panegocjueshme” kur vjen fjala tek veshja dhe kombinimet. Në dimër, lista përfshin medoemos një pallto të ngrohta dhe cizme. Pranvera sjell fustane të reja e sandale, vera e kërkon një bluze të bardhë e veshje linoje, ndërsa vjeshta ka gjithashtu “të domosdoshmet” e saj. Këtë vit, janë 7 të tilla:

– Trikot e rehatshme

-Xhinset klasike

–Pardesynë e gjatë

-Këpucët e sheshta

– Fustanet e trasha

–Cantën “trastë”

– Cdo gjë lëkure