Karakteristikat e telefonave e rinj të palosshëm të Samsung: më të lirë dhe më tëqëndrueshëm se telefonat e tjerë

Samsung është ende duke vënë bast për një të ardhme ku telefonat inteligjentë palosen përgjysmë. Por së pari duhet të bindë përdoruesit se është një e ardhme që ata duan.

Në ngjarjen e saj vjetore Unpacked të Mërkurën, Samsung do të përqëndrohet në telefonat inteligjentë të palosshëm në vend të pajisjeve të tij kryesore Note, pavarësisht shitjeve të dobëta për modelet e palosshme dhe një krize PR në 2019 në lidhje me prishjen e versioneve të mëparshme.

Samsung (SSNLF) njoftoi dy telefona inteligjentë të rinj të palosshëm që vijnë në fund të këtij muaji: Galaxy Z Fold3 5G, një smartphone që hapet nga jashtë si një libër për të formuar një tabletë, dhe Galaxy Z Flip3 5G të ngjashëm me molusqet, me një dizajn që të kujton telefonat rrokullisës nga fillimi i viteve 2000. Ndërsa kompania hodhi çmimet për palosjet e gjeneratës së tretë, këto produkte do t’u kushtojnë blerësve të paktën katër shifra.

Samsung tha se Z Fold3 dhe Flip3 janë më të hollë, më të lehtë, më të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ujit sesa modelet e tij të mëparshme të palosshme. Këto përmirësime pasojnë lemza në versionet e mëparshme që nuk mund të përballonin pikat, pluhurin dhe ujin, dhe paraqitën çështje të rëndësishme me ekranin. Pajisjet gjithashtu shfaqin mënyra të reja për të kryer shumë funksione, mbështetje për firmën S Pen të Note dhe një aparat fotografik nën ekran-po, një aparat fotografik që jeton nën ekran dhe që një ditë mund të thotë fundin e nivelit të urryer.