Ting.al – Menu dixhitale për biznesin tuaj

Menu dixhitale, bashkangjitur me një mini faqe website ku mund të prezantoni biznesin tuaj në një mënyre të kuruar. Webfaqia bëhet në Shqip, Anglisht, Italisht sipas kërkesave. gjithashtu ka buton që lidhet direkt me istagramin tuaj, ka buton ku telefonon direkt në numrin celular të biznesin tuaj, ka buton ku është e lidhur me google map dhe të jep direksionin e adresës tuaj.
Ting.al ju jep akses që ju ta menaxhoni vetë menunë dixhitale nga tel ,Ipad apo kompjuteri juaj, ku mund të shtoni apo ndryshoni artikuj dhe çmimet dhe fotot online në kohë rekord sa herë tju nevojitet, pa u ndryshur QR-Code i printuar. Për më shumë informacion mund të kontaktoni në numrin 0684074190