Trend i ri i kuzhinës 2021: kuzhina e së nesërmes do të zbukurohet me ngjyra

Edhe nëse e bardha dhe e zeza mbeten vlera të sigurta, kuzhina gjithashtu do të jetë me ngjyra në vitin 2021. Dhe shumica e nuancave që do të aktivizojnë vitin e ri synojnë të jenë intensive dhe të thella. Ngjyrat e vitaminave do të jenë shumë të pranishme në dhomën e gustatorëve. Në veçanti, ne do të gjejmë jeshile, blu të kaltër dhe blu të rosës. Pa harruar ngjyrat e ngrohta dhe të ngrohta, siç janë e verdha dhe portokallia. Ngjyra elegante ose ngjyra pop, 2021 nuk do të ketë mungesë karakteri në kuzhinë. Sidoqoftë, ekspertët rekomandojnë që të përqendroheni në nuancat që nuk mund të lodheni dhe që do të plaken shumë me kalimin e kohës.

Kuzhinë me dy ishuj

trendet e dekorit të kuzhinës së bardhë dhe druri

Siç është thënë tashmë, tendencat e kuzhinës 2021 kanë të bëjnë vetëm me komoditetin! Kjo është arsyeja pse ishulli qendror do të vazhdojë të zërë një vend të dukshëm në kuzhinën e nesërme. Një element i faqosjes që lejon dhomën e shijshme të fitojë komoditet dhe efikasitet. Por çfarë mendoni për kuzhinën me dy ishuj? Sipas dizenjatorëve të kuzhinës, të dy ishujt janë një pjesë kryesore e funksionalitetit të shtuar të kuzhinës pa cenuar rrjedhën e trafikut. Shtë një zgjidhje praktike për të përcaktuar zona të ndryshme: atë të gatimit dhe atë të vakteve. Përveç kësaj, me shtimin e dy levave, pastrimi bëhet një fllad. Prandaj është një prirje kuzhine për tu adoptuar me sy mbyllur!

Mobilje kuzhine pa doreza – një prirje për të kapur

dekor i modës i kuzhinës 2021 ishull qendror planifikim mermeri i zi kuzhinë e zezë

Me ishullin qendror, këtë monolit që shënoi fillimin e epokës së kuzhinës së hapur të tipit “amerikan”, dollapët po bëhen gjithnjë e më të matur. Nuk ka më doreza XL, tendenca e kuzhinës tani është dyert e zhveshura! Më elegante dhe moderne, ato janë të pajisura me një sistem shtytës ose një zakon (një hapësirë ​​e gdhendur në derë për të qenë në gjendje ta kapni atë). Dollapët e thjeshtë, diskrete dhe të lehtë për tu instaluar, pastrohen gjithashtu shumë lehtë!

Depo e integruar në kabinete

mobilje praktike trend i ri i kuzhinës 2021

Depo e integruar po bëhet shpejt ylli i kuzhinës tuaj! Më parë e konsideruar e domosdoshme, kjo pjesë e mobiljeve ka humbur dobinë e saj që nga shpikja e frigoriferëve. Sidoqoftë, këtë vit, ai planifikon të kthehet për të rishpikuar kuzhinën në mënyrë të shkëlqyeshme. Përtej pamjes së saj të modës, qilarja e integruar do të na joshë në 2021 sepse rimon me organizim par ekselencë. Magazinimi i qilarit ofron një pamje panoramike super të përshtatshme për të gjithë ushqimet. Ndërsa disa zgjedhin të instalojnë qilarin e tyre në një dhomë, të tjerët preferojnë ta integrojnë atë në dollapin e kuzhinës.

Trendet e kuzhinës 2021: përfundime të arta

kuzhina dhe tendencat 2021 ide dekorimi kuzhina

Aksesorët mat ose me shkëlqim, të artë përmirësojnë çdo veshje feste. Në dekorimin e brendshëm, përfshirë edhe në kuzhinë, prekjet e arta të përdorura mirë e bëjnë vetëm dhomën gustator të shkëlqejë. Ari nuk ka asnjë të barabartë kur bëhet fjalë për ndriçimin e një dhome tashmë shumë të ndritshme. Pra, nëse doni ta largoni kuzhinën tuaj të bardhë nga mërzia, shkoni në përfundimet e arta. Lavaman, rubinet, drita varëse, enët, karriget, pllakat … ju jeni prishur për zgjedhje! Dhe për shkak se fustani i vogël i zi dhe xhevahiri i artë shkojnë dorë për dore, kuzhina e zezë me prekje të arta gjithmonë ka një efekt maksimal. Ditto për kuzhinë në ngjyrë blu të kaltër ose blu të rosës.

Pezullime të shumta të instaluara mbi tavolinën e punës

kuzhinë e zezë trend i ri i kuzhinës 2021

Në kuzhinën bashkëkohore, ishulli ka ridizenjuar shumë dëshirat e klientëve për sa i përket ndriçimit. Nëse, disa vjet më parë, një dritë e thjeshtë tavani ishte e mjaftueshme për të ndriçuar tavolinën e punës, sot kjo nuk ndodh më. Kemi nevojë për aq burime drite sa ka zona pune. Kjo është arsyeja pse tendencat e reja të kuzhinës për sa i përket ndriçimit po trondisin rrjetin! Më shumë sesa një plotësues praktik, drita e varëses është një element dekorativ më vete që rindërton në mënyrë të shkëlqyeshme kuzhinat bashkëkohore. Nëse vendosni të ndizni kuzhinën tuaj me një ishull duke përdorur dritat e varëse të stilistëve, është më mirë t’i shumëzoni ato! Ideja? Siguroni ndriçim të mjaftueshëm në tryezën e punës, por gjithashtu jepini karakter dhomës së gustatorit!