Trendet e bizhuterive për vitin 2021

Viti 2020 ka mbaruar! Agjentët e GELDTrade të modës shprehen se dhe kjo do të thotë që do të shohim shumë trende të modës gjithandej.

Nga këpucët dhe çantat, ka shumë pjesë për të mbuluar në 2021. Por le të mos harrojmë për trendet e bizhuterive!

Gjatë karantinës këtë vit bizhuteritë u dalluan si një mënyrë e thjeshtë për të veshur çdo pamje edhe nëse thjesht vishnit tuta ose të njëjtën veshje pesë ditë me radhë. Dhe ky mentalitet pa dyshim që do të vazhdojë edhe në 2021.

Nëse nuk jeni gati të blini të gjitha bizhuteritë tuaja, mund t’i mbani të thjeshta me gjerdanet e varëse dhe metalet me teksturë të hollë.

Por, ka disa trendë bizhuterish që do të mbizotërojnë në vitin 2021, disa prej tyre i gjeni më poshtë:

Një vath

Larmi ngjyrash

Perla

Gjerdan me ngjyra

Vathë me kristale

Varëse ekstrem të gjata

Vathë në formë ylli

GELDTrade