Trendet e stampimit të veshjeve për vitin 2021

Agjentët e GELDTrade të modës shprehen se nuk ka të drejtë ose të gabuar kur bëhet fjalë për të veshur stampime në vitin 2021.

Asnjë model i veçantë nuk mund të konsiderohet “jashtë” dhe ka një liri të madhe kur bëhet fjalë për të eksperimentuar me veshjet tuaja të përditshme me të gjitha llojet e motiveve.

Vija? Po! Pika? Patjetër! Lule? Natyrisht! Nëse është shtypur dhe ju pëlqen, vishni.

Megjithatë, do të dëshironi të dini se çfarë duket veçanërisht e re dhe e gjallë për sezonin pranverë / verë që kemi përpara.

Në fakt, tani është një kohë kur dizajnerët dhe dyqanet me të vërtetë po mbështesin konceptin e modës së gëzueshme, duke ofruar një sërë idesh që ndihmojnë në ndriçimin e ditëve të errëta dhe veshjet e tmerrshme me të cilat jemi mësuar.

Disa prej tyre i gjeni më poshtë:

Ngjyra të larmishme

“Tie-dye”

Skenat baritore

Vija

 Zemra

Retro

 Luleshtrydhe

GELDTrade.al