Trendet kryesore të karrigeve për 2022

Stilet tradicionale po zëvendësohen nga trendet minimaliste që vendosin rehatinë në vendin e parë.

Karriget dhe kolltuqet, sipas stilistëve të njohur, duhet të jenë komode dhe estetike. Përzierja e stileve të ndryshme lejohet nëse doni të arrini efektin e lehtësisë dhe origjinalitetit. Merrni parasysh parametrat kryesorë që do t’ju ndihmojnë të zgjidhni kolltuqet dhe karriget moderne: Linjat e buta gradualisht po bëhen pjesë e së kaluarës. Sot, gjithnjë e më shpesh në karrige dhe kolltuqe, mund të gjeni forma të pazakonta gjeometrike: rombe, trekëndësha, trapezë.

Së bashku me ngjyrat gri, kafe, beige, dizajnerët rekomandojnë t’i kushtojnë vëmendje ngjyrave të ndritshme rozë, të kuqe, blu. Dizajni i kolltuqeve dhe karrigeve sot tregon qartë një prirje drejt natyralitetit, kështu që ju mund të arredoni me siguri një dhomë me produkte të mëdha gërshetimi. Këshillohet të zgjidhni materiale natyrore ose imitime të mira të tyre. Sot një rëndësi e madhe i kushtohet shumëfunksionalitetit, prakticitetit, lëvizshmërisë dhe ergonomisë së mobiljeve. Le të hedhim një vështrim në trendet më interesante të karriges dhe kolltuqeve në vitin 2022.

GELDTrade.al