Trendi i fundit i kostumeve do t’ju bëjë ta dashuroni dimrin

Me ardhjen e dimrit edhe mundësitë e kombinimit në veshje sa vijnë dhe pakësohen. Së fundmi po mbizotëron një trend që i dedikohet komoditetit dhe të qenurit chic në të njejtën kohë.

Pak javë më parë e pamë tek blogerja italiane Chiara Ferragni dhe duket se me ftohjen e motit do të na e zënë sytë kudo. Kostumet e leshtë janë fantastikë!

Trendi i fundit i kostumeve do t’ju bëjë ta dashuroni dimrin

Trendi i fundit i kostumeve do t’ju bëjë ta dashuroni dimrin

Trendi i fundit i kostumeve do t’ju bëjë ta dashuroni dimrin

Nuk është e rëndësishme ngjyra, printi dhe as modeli. E rëndësishme është të bëni bashkë në një veshje një triko dhe një palë pantallona ose fund të leshtë. Blogeret e huaja të modës nuk po i rezistojnë dot këtij stili, që është i përsosuri për stinën që po vjen.

Trendi i fundit i kostumeve do t’ju bëjë ta dashuroni dimrin

Tani e tutje kostumet e leshtë do t’ju bëjnë ta dashuroni dimrin dhe këtë nuk e luan topi!