Treshja perfekte: Jo më kot, vajzat s’po heqin dorë nga kombinimi më i thjeshtë!

Kur duam të veshim diçka stil, mendja na shkon tek trendet e reja, por ajo që harrojmë është se asgjë nuk mund të zbehë shkëlqimin e një kombinimi të thjeshtë.

Treshja perfekte: Jo më kot, vajzat s'po heqin dorë nga kombinimi

Një nga veshjet klasike të ditëve pranverore ka vetëm 3 elementë. Xhinse, një xhaketë dhe një T-shirt të thjeshtë. Mund ta vishni çdo ditë sipas mënyrës suaj dhe s’keni për t’u dukur kurrë e mërzitshme.

Treshja perfekte: Jo më kot, vajzat s'po heqin dorë nga kombinimi

Ndonëse është kombinim i vjetër sa vetë moda, vazhdon ende të jetë po aq i preferuar sa dikur. Duket e thjeshtë kur themi një xhaketë, një palë xhinse dhe një bluzë, por sekreti është të bëheni mjeshtre duke i kombinuar siç duhet.

Treshja perfekte: Jo më kot, vajzat s'po heqin dorë nga kombinimi

Luani me proporcionet dhe siluetën për të krijuar ide të ndryshme të kombinimit klasik. Nëse ju duhen ide, frymëzohuni nga fotot!

Treshja perfekte: Jo më kot, vajzat s'po heqin dorë nga kombinimi

Treshja perfekte: Jo më kot, vajzat s'po heqin dorë nga kombinimi