Twitter me një veçori të re për bisedat e përdoruesve

Twitter tani do ta bëjë të mundur për përdoruesit që të ‘ngulitin’ bisedat e caktuara në platformë. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, funksioni më parë ishte i disponueshëm vetëm për abonentët e Twitter Blue, por tani po vjen për të gjithë në Android, iOS dhe ueb.

Veçoria mund të jetë një mënyrë e dobishme për të mbajtur një pjesë të vogël të bisedave lehtësisht të arritshme.

Megjithatë thuhet se mund të mbani vetëm gjashtë biseda në krye të listës.

Twitter tani do ta bëjë të mundur për përdoruesit që të ‘ngulitin’ bisedat e caktuara në platformë. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, funksioni më parë ishte i disponueshëm vetëm për abonentët e Twitter Blue, por tani po vjen për të gjithë në Android, iOS dhe ueb. Veçoria mund të jetë një mënyrë e dobishme për të mbajtur një pjesë të vogël të bisedave lehtësisht të arritshme. Megjithatë thuhet se mund të mbani vetëm gjashtë biseda në krye të listës.