U arrestua në Rinas, Malltezi pritet të shoqërohet drejt dhomave të izolimit në drejtorinë e Policisë së Tiranës

Teksa Malltezi akuzohet për korrupsion dhe pastrim parash për çështjen e privatizimit të ish-kompleksit Partizani, mësohet se aktualisht ai ndodhet ende në komisariatin e Rinasit.

Malltezi do të shoqërohet nga Rinasi në drejtim të dhomave të izolimit të drejtorisë së Policisë së Qarkut Tiranë dhe nesër do të duhet të japë llogari për prokurorët e Posaçme. Behet fjalë për një hetim të nisur në vitin 2020.