Veshjet më të bukura nga Java e Modës Couture në Paris

Ka kaluar gati një vit që kur pandemia COVID-19 filloi të shkaktojë përçarje për të gjithë botën – dhe virusi vazhdon të luajë me ngjarjet e planifikuara, përfshirë shfaqjet e modës.

Agjentët e GELDTrade na informojnë se Java e Modës Couture sapo ka përfunduar në Paris, dhe, megjithëse të gjitha shfaqjet dhe prezantimet duhej të zhvilloheshin me dyer të mbyllura për shkak të rregullave aktuale të mbylljes në Francë, kishte ende shumë entuziazëm rreth ngjarjeve dhe krijimeve që ishin zbuluar.

Ndërsa disa stilistë zgjodhën të prezantonin koleksionet e tyre në mënyrë digjitale, përmes filmave të modës ose xhirimeve, ose të dyja, të tjerët realizuan shfaqje të modës pa audiencë, njëra prej të cilave ishte veçanërisht me yje.

Më poshtë, ua sjellim një përmbledhje të pikave kryesore nga shfaqjet dhe prezantimet:

GELDTrade.al