Veshjet më të bukura nga koleksioni i ri i H&M në bashkëpunim me Simone Rocha

Pikërisht kur mendonit se bota e modës po pushonte pak pasi priti fundin e zbritjeve, erdhi H&M me lajmet për koleksionin e saj të fundit të bashkëpunimit.

Gjithmonë është një pikë kryesore e kalendarit të çdo adhuruesi të modës, bashkëpunimet e stilistëve të famshëm priten me padurim nga miliona, dhe bashkëpunimi i fundit nga H&M sigurisht nuk zhgënjen.

Duke u bashkuar me Simone Rocha, duket se 2021 me të vërtetë po shikon lart.

Koleksioni i modës “H&M x Simone Rocha” u zbulua me 14 janar, dhe njerëzit menjëherë kishin vërejtur një problem me madhësinë, duke shkaktuar kështu debate në rrjete sociale. Pavarësisht të gjitha kritikave koleksioni është gati për lansim me datë 11 mars.

Disa nga veshjet dhe aksesorët më të veçanta nga koleksioni i plotë i gjeni më poshtë:

GELDTrade.al