WhatsApp përmirëson funskionimin e mesazheve audio

WhatsApp njoftoi të mërkurën se do të sjellë disa përmirësime në mesazhet audio gjatë javëve të ardhshme, duke përfshirë aftësinë për të dëgjuar një mesazh gjatë leximit të bisedave të tjera.

WhatsApp tani lejon të ndaloni dhe të rifilloni regjistrimin tuaj, kështu që nuk keni nevojë të lini boshllëqe të mëdha heshtjeje nëse jeni duke menduar se çfarë të thoni më pas ose të ribëni një regjistrim nëse keni nevojë të bëni një bisedë të shkurtër në jetën reale.

Gjithashtu do të jeni në gjendje të dëgjoni një mesazh përpara se ta dërgoni për t’u siguruar që nuk jeni ndërprerë aksidentalisht ose nuk përfshini diçka që nuk dëshironit.

Ka edhe një përmirësim të vogël estetik. Në vend që thjesht të përdorë një linjë për të treguar përparimin e riprodhimit të mesazhit audio.

WhatsApp mund të kujtojë se ku keni qenë kur keni ndërprerë mesazhin dhe ju lejon të filloni përsëri nga ajo pikë, në mënyrë që të mos keni nevojë të ri dëgjoni një mesazh të tërë.

WhatsApp thotë se përdoruesit dërgojnë mesatarisht 7 miliardë biseda audio në ditë.