WhatsApp prezantoi modalitetin Companion për përdoruesit e iOS

Përdoruesit e WhatsApp-it që përdorin pajisjet Android kanë qasje në modalitetin Companion për rreth një muaj tani dhe tani përdoruesit e iOS u janë bashkuar atyre.

Companion është një veçori që ju lejon të lidhni deri në pesë telefona celularë me një llogari WhatsApp.

Versioni 23.10.79 i WhatsApp sjell veçorinë e re Companion, e cila mund të shkarkohet përmes App Store.

Ashtu si në Android, versioni iOS i WhatsApp sinkronizon historinë dhe të gjitha mesazhet e përdoruesit dhe i shfaq ato në të gjitha pajisjet e tij.

Duhet thënë se kompania u sigurua që të gjitha bisedat të mbeten nën enkriptim nga fundi në fund.

Megjithatë, disa veçori si statusi mbeten të disponueshme vetëm në pajisjen “kryesore”.

Versioni i ri i WhatsApp shfaq automatikisht GIF-të në biseda pa pasur nevojë të prekni mesazhin.

Përdoruesit e WhatsApp për biznesin e Android do të marrin funksionin e arkivit të statusit që u vu re në versionin beta të softuerit. Kjo veçori i lejon përdoruesit e biznesit të arkivojnë statuse të caktuara llogarie dhe t’i ripërdorin ato në të ardhmen kur të jetë e nevojshme.