WhatsApp punon në mesazhe që zhduken në 90 ditë

Aplikacioni popullor WhatsApp do t’u ofrojë përdoruesve të tij një mundësi të re të skadimit të mesazhit në periudhën e ardhshme.

Në nëntor të vitit të kaluar, WhatsApp prezantoi opsionin e zhdukjes së mesazheve pas shtatë ditësh, dhe disa muaj më parë filloi të punonte në mesazhe që mund të shihen vetëm një herë dhe pastaj të zhduken përgjithmonë.

Një opsion i ri i skadimit të mesazhit tani është në zhvillim dhe kufiri është 90 ditë.

Kur këto opsione të dalin nga beta, përdoruesit do të marrin një meny të ngjashme me atë që shihet në pamjen e ekranit, në të cilën ata do të jenë në gjendje të zgjedhin opsionin “off”, në të cilin mesazhet nuk zhduken kurrë, ose të zgjedhin datat e skadimit të mesazhit, pra 24 orë , 7 ditë dhe 90 të ditës.

Opsioni 90-ditor ka arritur në beta të WhatsApp Android, është parë në versionin e fundit 2.21.9.6, dhe aplikacioni nganjëherë i mban opsionet e ardhshme në bei për javë ose muaj para se t’i ofrojë ato për të gjithë përdoruesit.