Zyrë e vogël në shtëpi – Zgjedhja e mobiljeve të përshtatshme për zyrë

Si të zgjidhni mobiljet më të përshtatshme të zyrëspër një zyrë të vogël në shtëpi? Nëse dëshironi të punoni nga shtëpia, duhet të krijoni një zyrë të vogël në shtëpi. Nuk ka nevojë të jesh i gjatë ose pretendues, thjesht duhet të plotësojë nevojat tuaja. Për këtë arsye, gjëja e parë që duhet bërë është të përcaktohen mirë ato.

Mobilje për zyra në shtëpi – ide dhe këshilla të dobishme

mobilje zyre-mobilje-shtëpi-tryezë-kolltuk-pezullim mobilje zyre

• Keni nevojë për një vend për laptopin tuaj ose për një desktop?

• Keni nevojë për një vend magazinimi?

• Çfarë do të ruani dhe sa do të jetë?

• A duhet që produktet e ruajtura të jenë afër vendit tuaj të punës apo mund të ruhen nëpër dhomë?

Zgjedhja e mobiljeve më të përshtatshme për zyra në shtëpi

mobilje zyre-mobilje-shtëpi-tryezë-karrige-llamba mobilje zyre

• A ju duhet hapësirë ​​për të shkruar në letër?

• Keni nevojë për një printer ose një skanues?

• A do të pranoni klientë?

• Keni nevojë për një telefon ose faks afër?

Pasi t’iu përgjigjeni pyetjeve të shtruara më lart, do të jeni në gjendje të vendosni cilësimet e duhura.

Zyrë e vogël, e mirë-emëruar në shtëpi

zyre-mobilje-shtepi-karrige-zyre

Hapësira juaj e punës.

Nëse thjesht ju duhet një vend për laptopin tuaj, atëherë mund të përdorni një tavolinë dhe një karrige të lartë. E vetmja kërkesë që duhet të plotësohet kur organizoni një zyrë të vogël në shtëpi është që të ndiheni rehat atje. Mund të vendosni madje një tryezë tjetër të vogël, pranë tryezës së punës, kështu që të keni një vend për të vendosur filxhanin tuaj të kafesë ose pije tjetër ndërsa jeni duke punuar. Kjo do të zvogëlonte rrezikun e derdhjes së lëngjeve në laptopin tuaj të paçmuar.

Raft librash prej druri elegant dhe dy drita të zeza varëse në zyrën e shtëpisë

mobilje zyre-mobilje-shtëpi-sirtarë-tryezë-karrige mobilje zyre

Sidoqoftë, nëse keni nevojë për hapësirë ​​shtesë për një printer ose skanues, për shembull, duhet të merrni një tryezë të përshtatshme. Sigurohuni që është i fortë dhe mund të mbështesë pajisjet tuaja shumë të nevojshme. Ju me siguri nuk do të donit që ajo të shembet ndërsa pajisjet tuaja janë mbi të. Nëse puna juaj ka të bëjë me shkrimin, librat e mëdhenj dhe përpunimin e kompjuterit, bastja juaj më e mirë është të keni dy tavolina në një kënd të drejtë. E keqja në këtë rast është nevoja për një hapësirë ​​të madhe.

Zyrë e caktuar mirë në shtëpi me mobilje bardh e zi

mobilje zyre-rafte shtëpie-kubike-divan-zyre

Prit klientë.

Kur biznesi juaj lidhet me vizitat e klientëve, ju keni nevojë për hapësirë ​​jo vetëm për punën tuaj personale, por edhe një vend për takimet tuaja të biznesit. Mund të jetë një dhomë e vogël, e vendosur në hyrje të shtëpisë tuaj. Ajo nuk ka pse të duket shumë pompoze, thjesht duhet ta bësh atë të duket mirëpritëse dhe profesionale.

Raftet e bardha në mur në zyrën e vogël të shtëpisë

mobilje zyre-mobilje-shtëpi-rafte-zyra-partikale mobilje zyre

Nëse dëshironi të mirëpritni klientët në shtëpi, zyra është e detyrueshme. Vendoseni përpara derës, nëse është e mundur, në mënyrë që të keni derën në pamje ndërsa punoni. Tavolina juaj duhet të jetë mjaft e madhe për të akomoduar dokumentet tuaja të punës dhe për të lënë hapësirë ​​për gjërat e klientit. Edhe një herë, zgjidhja më e mirë janë dy tryezat e renditura në një kënd të drejtë. Në këtë rast, mund të vendosni laptopin ose kompjuterin tuaj desktop në njërën nga të dy dhe ta lini tjetrin në dispozicion të vizitorëve.

Mobilje me stil për zyre në shtëpi – tavolinë funksionale prej druri

mobilje-shtëpi-zyrë-rafte-zyra-kolltuk

Zgjidhni karrigen e duhur.

Sigurisht, ju duhet të siguroni karrige për veten tuaj dhe ndoshta për klientët tuaj. Nëse përdorni një tavolinë të vogël për laptopin tuaj, mund të uleni në divan ndërsa punoni. Megjithatë, nëse jeni duke punuar në një tavolinë, keni nevojë për një karrige të rehatshme. Opsioni më i mirë është të shkoni në një dyqan mobiljesh dhe të provoni disa nga ato që shiten atje. Kur zgjidhni, mos harroni se pjesën më të madhe të ditës do ta kaloni ulur në këtë karrige. Për klientët tuaj, një ose dy karrige mjaft të zakonshme do të jenë të mjaftueshme.

Zyrë shtëpie me stil me tavolinë funksionale të bardhë

mobilje-shtëpi-zyrë-raft-zyrë-sirtarë

Zgjidhje për ruajtjen e materialit.

Zakonisht, puna nga shtëpia shoqërohet me ruajtjen e faturave, kontratave dhe dokumenteve të tjera të rëndësishme, si dhe korrespondencë me klientët tuaj. Shumë profesionistë që punojnë në shtëpi kanë nevojë për qasje të shpejtë në fjalorë ose dokumente të tjera. Pyetja është se ku dhe si mund të ruhen këto pjesë pa prishur procesin e punës dhe, në të njëjtën kohë, mbeten lehtësisht të arritshme.

Mobilje funksionale dhe elegante për zyre

mobilje zyre-shtëpi-zyrë-karrige-pano

Zgjidhje të ndryshme për ruajtjen e dokumenteve.

Kur puna juaj përfshin një numër të madh të dokumenteve (fatura, kontrata, etj.) Që duhet të mbahen, opsioni më i mirë është të siguroni dollapë ku mund të bashkëngjiten skedarët. Avantazhi i tyre është se ju mund të gjeni lehtësisht dokumentin që ju nevojitet pa pasur nevojë të kërkoni nëpër grumbuj të mëdhenj të dollapëve të arkivimit.

mobilje-shtëpi-zyrë-zyrë-bibliotekë

Raftet për organizimin e skedarëve janë në dispozicion në madhësi të ndryshme. Ju mund të zgjidhni, për shembull, të tillë me dy ose tre sirtarë dhe ta përdorni atë si një raft librash. Nëse tavolina juaj nuk ka shtesa më poshtë, mund t’i vendosni atje. Dollapët janë vetëm një mënyrë për ta bërë hapësirën tuaj të ruajtjes së dokumenteve unike, veçanërisht nëse nuk keni hapësirë ​​të mjaftueshme në shtëpinë tuaj.

orendi shtëpie-mobilje-letër-muri-rafte mobilje zyre

Raftet janë një zgjidhje tjetër për klasifikimin e dokumentacionit. Choiceshtë zgjedhja e preferuar nga shumica e njerëzve. Nëse zgjidhni një strukturë me një ose më shumë rafte, lehtë mund ta organizoni atë në përputhje me nevojat tuaja. Gjëja e rëndësishme është të dini se sa hapësirë ​​keni dhe çfarë dokumentacioni të ruani. Një opsion i përshtatshëm është të përdorni hapësirën mbi tavolinën tuaj për të ruajtur librat që përdorni më shpesh kur punoni.

mobilje zyre-shtëpi-zyrë-karrige-rafte mobilje zyre

Nëse gjatë aktiviteteve tuaja të përditshme përdorni libra të trashë dhe të rëndë, raftet prej xhami janë zgjedhja e duhur për ju. Kapaciteti dhe trashësia e tyre e mbajtjes së ngarkesës janë më të mëdha se ato të drurit dhe nuk do të rrezikoni t’i shihni ato të prishen. Një raft qelqi, i trashë gjashtë milimetra, mund të përballojë peshën e fjalorëve të rëndë për shumë vite pa u përkulur, ndërsa pjesa më e madhe që janë prej druri, madje edhe njëzet milimetra të trasha, gjithmonë do të prishen për shkak të peshës së librave.

Përveç pajisjeve tradicionale të magazinimit, ju mund të përdorni çdo zgjidhje atipike për të ruajtur objekte që lidhen me punën tuaj. A keni menduar ndonjëherë të vendosni dokumentet tuaja në një shportë në mur ose në një raft gazete? Possibleshtë e mundur t’i instaloni ato pranë tavolinës suaj. Për libra më të rëndë mund të përdorni një organizues të varjes prej poliesteri. Furnizimet e mëdha për zyre si letra kopjuese, agjendat dhe fletoret mund të ruhen në kuti poshtë tryezës tuaj.

Cilën zgjidhje të magazinimit zgjidhni, ajo duhet t’ju japë qasje të lehtë në sendet tuaja dhe, më e rëndësishmja, të plotësojë nevojat dhe kërkesat tuaja.

mobilje zyre-mobilje-shtëpi-tryezë-kolltuk-rafte mobilje zyre