Postimet e Fundit

Punësimi, goditja më e lehtë sesa pritej – Raporti: Në verën e vitit 2021 norma zyrtare e papunësisë 12.1%, kundrejt 12.5% në 2020

Punësimi, goditja më e lehtë sesa pritej – Raporti: Në verën e vitit 2021 norma zyrtare e papunësisë 12.1%, kundrejt 12.5% në 2020

Në një analizë që u bën cështjeve të punësimit për dy vitet e fumdit, Qeveria konkludon se goditja prej Pandemisë ...
Ekonomi /
Nuanca e vaniljes së këtij sezoni ka hapësirën e saj të veçantë: Ne e veshim atë nga koka te këmbët

Nuanca e vaniljes së këtij sezoni ka hapësirën e saj të veçantë: Ne e veshim atë nga koka te këmbët

Edhe kur ngatërrohemi, kjo nuancë ka një bukuri të veçantë stilistike, është shumë delikate dhe e butë Ne nuk veshim ...
Fashion /
OAL Auto – Zgjedhja e duhur për një makinë cilësore

OAL Auto – Zgjedhja e duhur për një makinë cilësore

Agjensi për makina me qera, lider në industrinë e saj në Vlorë si dhe në Portin e Vlorës për standarte ...
Marketing, News /
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt pamje tjetër

10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt pamje tjetër

Do të bësh një ndryshim në shtëpi? Mos lëviz asgjë nga vendi, as divanin, as kuzhinën, as dhomën e gjumit, ...
Imobiliare /
Këto aplikacione konsumojnë më shumë bateri në celularin tuaj

Këto aplikacione konsumojnë më shumë bateri në celularin tuaj

Sa më shumë “leje” i nevojiten një aplikacioni për të funksionuar siç duhet, aq më shumë energji baterie do t’i ...
Teknologji /

Oferta

Youtube Channel