Moto Sulaj

Moto Sulaj dyqan dhe servis per motorra, bicikleta dhe pjese kembimi. Me nje eksperience 10 vjecare ne treg ofrojme per ju garanci dhe cilesi maksimale. Gjithashtu ofrojme mundesi blerje me keste per cdo artikull ne dyqanin tone.

Nipt: L67309201N

Tel: 0692245943

Email:

Adresa: