OAL Auto

Tregti me shumicë dhe pakicëi artikujve të ndryshëm industrial, ushqimor,ndërtim, hidrosanitare, elektrike,elektroshtëpiake, pjesë këmbimi për automjete, pajisje zyras, import-eksport i tyre. Tregti automjetesh, import i tyre. Aktivitet në fushën e transportit nacional dhe internacional, mallra dhe pasagjerësh.

NIPT: K96816201R

CEL0696332333; 0695152750

E-MAIL: oal@gmail.com

 

LLOJI I MAKINËS: Volkwagen GOLF GTI Performance

FUQIA: 1,984 cc

KARBURANTI: Benzinë

VITI I PRODHIMIT: 2020

 

LLOJI I MAKINËS: Range Rover Vogue Autobiography

FUQIA: 4.367 cc

KARBURANTI: Diesel

VITI I PRODHIMIT: 2015

 

LLOJI I MAKINËS: Range Rover