Klouni Shalimar

Titulli: Klouni Shalimar

Titulli Origjinal: Shalimar the Clown

Kategoria: Roman

Autori: Salaman Rushdie

Shqipëroi: Ëngjëllushe Shqarri

Shtëpia Botuese: Dudaj

Viti: 2017

Faqe Nr: 456

Përshkrim i Shkurtër: Salman Ruzhdi kësaj radhe është fokusuar tek romanet e krimit – thrillerit, të kombinuar me pasionin. Vrasja e Maks Ofulsit, një njeri me vlera të jashtëzakonshme, ish-diplomat amerikan dhe shef i antiterrorizmit të SHBA-ve ngjall shumë mëdyshje për natyrën e krimit. Por, ccfarë ndodh në fund? Paralelisht zhvillohet edhe një histori dashurie fataliste….

 

Bli Tani