Loja e Engjëllit

Titulli: Loja e Engjëllit

Titulli Origjinal: El juego del ángel

Kategoria: Roman

Autori: Carlos Ruiz Zafon

Shqipëroi: Ledia Dushi

Shtëpia Botuese: Dituria

Viti: 2009

Faqe Nr: 520

Përshkrim i Shkurtër: Me një stil shkëlqimtar dhe një mjeshtëri të veçantë rrëfimi, Zafón-i kthehet të na udhëheqë nëpër misteret e Varrezës së Librave të Harruar, duke na dhuruar një histori ku cilën pasioni i pafund për librat, fuqia e dashurisë dhe forca e miqësisë gërshetohen edhe një herë në një bashkekzistencë të papërballueshme.

Bli Tani