Misteri i Trenit Blu

Titulli: Misteri i Trenit Blu

Titulli Origjinal: The Mystery of the Blue Train

Kategoria: Roman

Autori: Agatha Christie

Shqipëroi: Natasha Bombaj

Shtëpia Botuese: Dituria

Viti: 2018

Faqe Nr: 276

Përshkrim i Shkurtër: Një tren shumë i bukur përshkon hekurudhën që lidh Londrën gri me plazhet e ngrohta të rivierës franceze; është Treni Blu, treni i multimiliarderëve, në të cilin nuk mungojnë skandalet dhe pasuria, por edhe ku krimi mund të nxjerrë kokën pas çdo dere.

Bli Tani