Një Natë të Errët Lashë Shtëpinë Time të Heshtur

Titulli: Një Natë të Errët Lashë Shtëpinë Time të Heshtur

Titulli Origjinal: In Einer Dunklen Nacht Ging Ich aus Meimen Stillen Haus

Kategoria: Roman

Autori: Peter Handke

Shqipëroi: Admira Poci

Shtëpia Botuese: Aleph

Viti: 2020

Faqe Nr: 192

Përshkrim i Shkurtër: Një ditë atij i ndodh një gjëmim në kokë që ia bën të pamundur të folurin dhe romani shndërrohet nga një rrëfim ironik, në një koleksion të jashtëzakonshëm mbresash sensuale, vëzhgimesh dhe përsiatjesh.

Bli tani