Zhurma e Kohës

Titulli: Zhurma e Kohës

Titulli Origjinal: The Noise of Time

Autori: Jualian Barnes

Kategoria: Roman

Shqipëroi: Gjergj Erebara

Shtëpia Botuese: Shtëpia e Librit

Viti: 2019

Faqe Nr: 196

Përshkrim i Shkurtër: Një meditim kryevepër mbi artin dhe pushtetin, dedikuar kompozitorit sovjetik Dmitri Shostakoviç. Ky është romani i parë i shkruar nga Julian Barnes që kur ai fitoi çmimin Man Booker.

Bli Tani