Njoftim për organizimin e Panairit të parë virtual të Ushqimeve dhe Pijeve Greke

Ju përcjellim njoftimin e organizatorëve të Panairit të parë  virtual i Ushqimeve dhe Pijeve  Greke, FMS-FOOD MARKET SHOW.

Për më shumë informacion lutemi vizitoni faqen www.foodmarketshow.com dhe bashkëngjitur, gjithë të intersuarit, mund të gjejnë ftesën e organizatorve: https://foodmarketshow.com/free-registration/