Portokallja Te Iliri

Bar-Restorant “Portokallja Te Iliri”, me pamje fantastike të ujërave të kristaltë të Gjirit të Vlorës. Hapur çdo ditë nga ora 8:00 deri në mesnatë, do të gjeni shumë larmi dhe produkte gjithmonë të freskëta. Për tu kënaqur me familjen, në dispozicion janë: fruta të freskëta, sallata, peshk të freskët dhe shumë më tepër.

NIPT:

CEL:  068 563 5816

E-MAIL: