RESALB Industry SHPK
Qyteti: Durrës
Adresa: Lagjia 14, Zona Kad.8515, Nr.Pasurie 6/809, Shkozet Durres, Albania
Nr. Cel: 00355683345046
Profesioni: Graphic Designer
NIPT: NIPT:L51614506A
Website: www.resalb.com
Përshkrimi Biznesit: Resalb Industry shpk lindi me 4 prill 2015 ne qytetin e Durresit ku edhe ushtron aktualisht aktivitetin e saj  per prodhimin e flamujve dhe shtizave e suporteve per flamuj.
Një kompani me kapacitet teknologjik, staf me ambicje dhe deshire per t’ju ofruar nje produkt cilësor ,duke ju  përgjigjur nevojave të secilit klient. Një sy nga e kaluara dhe një nga e ardhmja: tradita e kompanisë tone eshte në shërbim të vazhdueshëm per Ju.
Resalb  i kushton të gjithë pasionin e saj punës dhe rezultatet janë të dukshme në kujdesin dhe kreativitetin me të cilin mbillen farat për të ardhmen. Transformimi i imagjinatës në strukturë dhe trup, në format e të cilave njihet puna e printimit dhe rrobaqepësisë dhe ku vizioni i krijuesit grafik merr jetë.
Një metodë që mbështetet si tek teknologjite  me te reja duke përdorur makineri stampimi te modeleve me te fundit,ashtu edhe tek puna e dores dhe mjeshtëria e njeriut që përfundon realizimin e produktit. Ky mekanizëm shpaloset përmes fazave të prodhimit që monitorohen dhe kontrollohen vazhdimisht në një kontekst cilësor që kurrë nuk i harron as nevojat e klientit, as ndonjë prej kërkesave të tij.